Sean Website WEBSITE2.jpg
 

READ what people are saying about this latest release...................

" The resultant impression I am left with is a really superb album that manages to effortlessly straddle the divide between Blues and high quality AOR, interspersed with splashes of Soul and Country. "
NIGEL FOSTER - The Blues Foundation

 

" Loving the album. I'll play loads of tracks on my radio show over the coming weeks."
PAUL LONG - Blues and Roots Connections

 

" If you like a bit of bluesy soulfulness, delivered with conviction and great musicianship, Leave Your Heart At Door will surely fit the bill. Just keep the Kleenex handy. 
IAIN CAMERON - Blues Enthused

 

" I had a lovely day with this Sean, such a breath of fresh air "
JON ASTLEY - Close To The Edge Mastering

AND FOR THE NETHERLANDS.........

“Sean Webster durft buiten de lijntje te kleuren en verdient een bredere schare fans!” (**** Jazzism, maart/april 2017)

 

“’Leave Your Heart At The Door’ is veel meer dan de zoveelste exercitie waar alle emotie uit de hals van de gitaar gewrongen moet worden. Het draait meer om de songs dan om solo’s……..belangrijk wapen is de krachtige, doorleefde en herkenbare stem.” (**** Lust For Life, maart 2017)  

 

“Er is meer ruimte voor ballads, wat rustmomenten, die het geheel gevarieerder en interessanter maken. Niet dat het een softe plaat geworden is, integendeel, gas geven kan hij nog steeds. Een prima album.” (Blueszine/Barnowl Blues, maart 2017)

 

“In tegenstelling tot menig snarenacrobaat in het genre beschikt Webster over een krachtige, grofkorrelige stem waarin een behoorlijke portie soul huist. Een sterke troef die vooral uitgespeeld wordt in schitterende balladewerk.” (Written In Music 24 februari 2017)

 

“De Sean Webster Band is op het zelfgeproduceerde en het door de onvolprezen Jon Astley gemasterde nieuwe visitekaartje in bloedvorm. Een soepel musicerende bluesrock machine……..een consistent en onweerstaanbaar album van de snarenacrobaat, de luisteraar in extase achterlatend.” (Altcountry Forum, 2 maart 2017)

 

“Het mag misschien klinken als een cliche maar de 11 nummers op dit album hebben echt iets voor iedereen. Met een mix van Blues, ballads en mainstream, weet Sean zijn fans te boeien.” (Blueskrant nr. 8)

 

“‘Leave Your Heart At The Door’ is een sterk album. Romantische zielen en liefhebbers van intense ballades komen zeker aan hun trekken want er staan verschillende trage pareltjes op het album.” (Bluesmagazine, 9 februari 2017)

  

“Wat opvalt is dat de vocalen van Webster steeds meer richting Joe Cocker gaan en dat is aangenaam. Het heeft dat kleine beetje kolengruis en vooral de prachtige ongehoorde snik in elke zin.  Leave your heart at the door is een aanrader voor de liefhebber van goed in het gehoor liggende veilige songs.” (Arrow Classic Rock’s “Bluesbox”, 22 februari 2017)

 

“Het lijkt wel of Sean Webster dit soort intense ballades maar uit zijn mouw hoeft te schudden. 'Leave Your Heart At The Door' is een sterk album.” (Concertmonkey.be, februari 2017)

  

“Ik vind de beste man een fantastische stem hebben en wat hem voor mij zo mogelijk nog aantrekkelijker maakt, is dat hij niet in de valkuilen van het genre trapt. Schijnbaar oeverloze gitaarsoli worden door de nochtans alleraardigst op de snaren uit de voeten kunnende Webster tot een absoluut minimum beperkt en stilistisch gezien schuwt hij de nodige risico’s absoluut niet.” (Ctrlaltcountry.be, februari 2107)

 

“‘Leave Your Heart At The Door’ is een erg gevarieerd Sean Webster album, dat (gezien het aantal uitstekende ballades) zeker de passionele zielen zal aanspreken.” (Rootstime, februari 2017)